Baby

Baby billeder – særligt aktuelt når baby kan holde hovedet selv, kan sidde selv eller måske allerede kan stå lidt, store milepæle som er så vigtige at huske og forevige, for de små har jo så travlt med at give den gas og lærer så meget indenfor det første leveår. Så hvadenten det er med mobilen eller hos fotograf Gitte G, husk det.

Hos mig tager vi inden en snak om hvad I kunne tænke jer. Da det altid er på børnenes præmisser, kan vi ikke altid vide hvad vi ender med, men det er også det dejlige ved børn, de er umiddelbare og uforudsigelige.

Der er altid plads til krammepauser, snackpauser, undersøge-fotografens-skammel-pauser ja faktisk alle slags pauser. Jeg plejer at sige at vi leger os til billederne og nogle gange bliver I hevet med i legen bag mig, når f.eks. den bamse der balancere på mit hoved simpelthen ikke vil sidde stile.

Det er så utrolig vigtigt for mig at I ved på forhånd at vi samarbejder om billederne, børn elsker og slapper sådan af når forældre er synlige og fjoller med. Sammen skaber vi en tryg og sjov oplevelse for jeres barn.

I er velkomne til at kontakte mig hvis I har nogle spørsmål.